Jäsenet

Jäsensivuilta pääset päivittämään jäsentietosi ja saat kätevästi yhteyden seuran toimihenkilöihin. Jäsentietojen käsittelystä ja rekisteröinnistä kerromme tarkemmin selosteessamme, jonka löydät alempaa sivulta.  Jäsenasioista vastaa jäsensihteeri:

Satu Satta

napapiiri.pesis@gmail.com


Liittyminen jäseneksi ja jäsenmaksu

Jäsenmaksu kaudelle 2023 on 35 €/henkilö. 

Jäsenmaksutiedot lähetetään sähköpostitse jäsenhakemuksesi saapumisen jälkeen. Alla olevasta painikkeesta pääset täyttämään jäsenhakemusta. Kun jäsentietosi ja -maksusi ovat kunnossa saat sähköisen jäsenkortin, jolla pääset hyödyntämään jäsenedut. Tervetuloa mukaan maailman pohjoisimman pesisseuran pariin. Muistathan myös että jos jäsenetietoihisi tulee muutoksia niin ilmoita niistä myös meille, niin saamme rekisterin pidettyä ajantasaisena.

ETUSI JÄSENKORTILLA 1.2.2023-31.1.2024

Seuran runkosarjan kotipeleihin vapaa sisäänpääsy

Choco Deli: suklaatuotteet -10 %

Easy Fit: asiakkuus ilman aloitusmaksua. Alennus Platina, Kulta ja Hopea -valmennuspaketeista -10%

Gigantti Rovaniemi: puhelintarvikkeet -10 %

Loft Cafe, Napapiiri: erikoiskahvit ja Pallerotee -10%

Kotileipomo Antinkaapo: koko valikoima -10% 

Neste Erottaja: autopesut -10 %

A-Katsastus Oy Rovaniemen toimipisteissä Henkilö ja pakettiautot alle 3500kg katsastus+lakisääteiset mittaukset 50€

Rova-Sisustus Oy: Nordic Tile -laatat -20%, Sokeva ja Jalmeri maalaustyövälineet -20%. Ei koske tarjouksessa olevia tuotteita.

Lapin Kultatupa: ovh-hintaisista tuotteista -10 %

Ravintola Feenix  lounasbuffet -10 %

Seuran jäsenkirje 2023

Tervehdys!

Uusi vuosi, uusi hallitus! Hallituksen uudet jäsenet on valittu seuran syyskokouksessa, tässä pieni esittely heistä:

Veli-Pekka Still, puheenjohtaja 

Markus Sandberg

Juhani Niskavaara

Oona Kurth

Jatta Rautajoki

Maria Kotakorva

Hallitus on halunnut välittää teille infoa seuran toiminnasta:

Seurassamme toimii tällä hetkellä neljä tiimiä: Tapahtuma-, myynti- ja markkinointi, sometiimi sekä junioritiimi. Tiimit hakevat vielä raamejansa ja toivomme seuran jäseniltä aktiivista osallistumista, mikäli joku kokee paloa tiimien toimintaa kohtaan.

Jäsenmaksut on myös lähetetty teille sähköposteihin. Mikäli et ole saanut laskua, olethan yhteyksissä Markus Sandbergiin, sähköpostiosoite: markuss.sandberg@gmail.com

Puh: +358 44 0891625

Viimeisimpänä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä asiana tiedotamme teille alustavasti seuran tulevasta talvipäivästä! Merkkaahan kalenteriisi 25.3.2023.

Tarjolla on kaikille mukavaa tekemistä ulkona päiväsaikaan, ja ilta jatkuu aikuisten kesken omalla ohjelmalla. Tarkemmista aikatauluista ja ohjelmasta tiedotetaan vielä myöhemmin. Tapahtuma on suunnattu kaikille seuran jäsenille.

Kartoitamme alustavaa osallistujamäärää, joten ilmoitathan Juhani Niskavaaralle mahdollisen osallistumisesi (puh +358 40 7782867).