Napa-Simo 23.7.

Sunnuntaina 23.7 Leidien ennätysyleisö pääsi todistamaan sarjan kiihkeää kärkikamppailua, kun Simon Kiri matkusti Leidien vieraaksi.

 

Tiukan hutunkeiton jälkeen Leidit pääsivät aloittamaan ottelun sisältä ja iskivät tauluun kaksi juoksua. Koko pelin ajan Leidien ulkopeli oli toimivaa, vaikka pieniä virheitäkin oli joukossa mukana. Ensimmäisen juoksunsa Simo saiki toisessa vuoroparissa harhalla. Tähän Leidit kuitenkin vastasivat kolmella juoksulla ja johtivat jaksoa ennen viimeistä vuoroparia jo lukemin 5-1. Kun Simo ei onnistunut kuin kerran juoksun teossa, kirjattiin jakso 5-2 lukemin Leideille!

Toisella jaksolla Leidien ulkopeli oli tiivistä, eikä Simo päässyt missään vaiheessa juhlimaan sisäpelissään. Kahdessa ensimmäisessä vuoroparissa Leidit väänsivät Hannan johdolla kolme juoksua. Vasta kolmannessa vuoroparissa Simo sai juoksuhanansa auki, kun Simon lyöjä onnistui lyömään unelmalyönnin kakkosjatkeelle ja pääsi kiertämään kunnarin. Kolmannessa vuoroparissa Leidit jäivät juoksuitt. Kun Simo jäi myös viimeisessä sisävuorossaan juoksuitta, ei Leidien tarvinnut käyttää viimeistä sisävuoroaan ja näin juoksut Leideille 3-1 ja koko ottelu lukemin 2-0!

Leidit pitävät tiukasti sarjan piikkipaikkaa hyppysissään ja voitot ovatkin 10/10! Elokuussa on kuitenkin paljon tärkeitä pisteitä jaossa, kun Leidit pelaavat peräti kuusi ottelua kuukauden aikana, joista kolme isketään Korkalovaaran pallokentällä.

 

Ottelun tilastot:

Mirva 0/2, Armi 0/2, Jutta 0/2, Heidi 1+3/2, Hanna 2/0, Eira 1/0, Kikka 0/0, Tiina 0/0, Jassu 0/0, Tarja 0/0, Anne 0/0 ja Suvi 0/0. vapaat 1.