Viimeinen (koti)peli kaudella 2016

Leidien kauden viimeinen peli päästiin pelaamaan Korkalovaaran kentällä erittäin koleassa säässä. Vastaan asettui jo sarjanousun varmistanut Muhoksen Pallo-salamat.

 

Ensimmäisen jakson Leidit aloittivat sisältä ja onnistuivat rakentamaan juoksun, myös ulkopeli oli Leideitlä hyvää, kun vastustaja sai tehtyä vain juoksun. Toisessa vuoroparissa Leidit onnistuivat myös juoksun teossa ja johtivat peliä 2-1. Muhos tuli tasoittamaan vuoroparia ja osoittivat, miksi se on sarjakärki ja löivät tauluun seitsemän juoksua. Kolmannessa vuoroparissa Leidit onnistuivat kaventamaan pelin 3-8 ja pitämään samassa vuoroparissa vierailijat nollilla. Viimeisessä vuoroparissa, pienten vaihdosten jälkeen, Leidien kiri ei kuitenkaan riittänyt ja Muhos vie jakson lukemin 3-8.

Toisen jakson Leidit aloittivat ulkovuorosta. Leidien ulkopeli ei ollut terävimmästä päästä ja osin lahjajuoksujen avulla vierailijat pääsivät jo viiden juoksun karkumatkalle. Omalla sisävuorollaan Leidit eivät saaneet aikaiseksi juoksuja, joten toiseen vuoropariin edettiin 0-5 vieralijoiden johdossa. Näissä lukemissa edettiin aina viimeiseen vuoropariin asti, jossa vieralijat onnistuivat jälleen juoksujen teossa; tälläkin kertaa tuloksena viisi kappaletta. Ennen Leidien viimeistä vuoroparia vierailijat olivat jo tuntuvassa 0-10 johdossa. Jälleen Leidit tekivät muutamia vaihdoksia sisäpelissä, mutta edes tämä ei auttanut Leidejä kirikamppailussa ja Muhos vei lopulta jakson 0-10 ja koko jakson 0-2.

 

Koko sarjassa tuloksellisesti Leidit päätyivät sijalle kuusi. Vaikka tavoitteet eivät tällä kaudella täyttyneet, saatiin jälleen paljon uusia oppeja kesän aikana. Lisäksi joukkue hitsautui koko ajan tiiviimmäksi, mistä kertoo taisteluilme, joka Leideillä oli koko kesän ajan. Joukkue isolla J:llä, joka aina kaiken näköisten sattumusten ja pettymysten jälkeen pystyivät nousemaan ylös ja nauttimaan toistensa seurasta. Nyt Leidit jäävät ansaitulle tauolle, kunnes on aika kerätä kaikki kasaan ja lähteä kulkemaan kohti kesää 2017!

Ottelun tilastot (Lyödyt/tuodut):

Juulia 0/1, Armi 1/0, Maria 0/0, Hanna 0/1, Eira 1/0, Jasmin 0/0, Assi 0/0, Taina 0/0, Suvi 0/1, Tarja 0/0, Katja 0/0 ja Anne 1/0.