Tuplapelireissu 19-20.8.

Leidit suuntasivat viimeisissä vieraspeleissään Lippojunioreiden ja Muhoksen vieraiksi. Panokset olivat kovat, sillä Leidit tarvitsivat viikonlopun peleistä 4 pistettä varmistaakseen sarjan voiton sekä nousun suomensarjaan.

 

Leidit aloittivat viikonlopun peliurakkansa lauantaina kohtaamalla Lippojuniorit ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Heti ensimmäisessä vuoroparissa Leidit antoivat myrksyvaroituksen ja takoivat taululle 11 juoksua. Ulkopeli oli virheetöntä, kun kotijoukkueelta ehti käydä vain neljä lyöjää mailan varressa, ennen kuin taulussa komeili jo kolme ristiä. Toisessa sisävuorossa Leidit jatkoivat vielä myllytystään Hannan johdolla, joka kahden lyöntivuoron aikana iski kunnarin ja kolme tavallista juoksua. Toisessa vuoroparissa kotijoukkue sai myös juoksutilinsä auki, mutta kahden vuoroparin jälkeen tilanne oli jo 1-20 Leideille. Kun kolmannen vuoroparin jälkeen taulussa komeilivat jo lukemat 1-23, tuomari vihelsi pilliin tauon merkiksi.

Toiselle jaksolle kotijoukkue tuli terävästi ja iski tauluun kolme juoksua. Leidit eivät kuitenkaan tästä häkeltyneet, vaan loivat tasaisesti tilanteita ja kotiuttivat hyvällä tahdilla iskien tauluun kuusi juoksua. Jakson loppuosa oli Leideiltä vahvaa ulkopeliä, kun kotijoukkue onnistui vain kerran juoksun teossa. Kun Leidit tekivät vielä kolme juoksua lisää, ei Leidien tarvinnut käyttää viimeistä sisävuoroaan, vaan jakso päättyi Leideille juoksuin 4-9 ja koko ottelu 0-2.

 

 

Puhdas 0-2 voitto Lippojunioreista, tiesi, että Leidit tarvitsivat seuraavan päivän ottelustaan Muhosta vastaan yhden pisteen taatakseen sarjan voiton. Odotettavissa oli tiukka ottelu, sillä Muhos kuuluu sarjan kärkikastiin Leidien ohella. Leidit aloittivat ottelun terävästi ja iski ensiksi tauluun kolme juoksua ja pitivät tämän jälkeen kotijoukkueen nollilla ulkopelissään. Toisessa vuoroparissa kuitenkin Leidien pelissä oli nähtävissä hermostuneisuutta, sillä sisävuoro päättyi nopeasti ja Muhos onnistui tekemään 2 juoksua tasoittavallaan. Muhoksen ulkopeli oli tiivistä jakson loppuun asti, sillä Leidit eivät onnistuneet lainkaan juoksujen teossa. Kolmannessa vuoroparissa kotijoukkue onnistui tasoittamaan pelin ja lopulta jakso päättyi tasan 3-3.

Toisen jakson Leidit aloittivat jälleen vahvasti. Kahden vuoroparin ajan kotijoukkue pidettiin nollilla ja Leidit iskivät 0-3 johtoon. Jälleen Muhos osoitti loistavaa lyöntipeliä ja nousi tasoihin. Omalla tasoittavallaan Leidit pääsivät jälleen johtoasemaan vapaataipaleen turvin. Neljänteen vuoropariin lähdettiin siis tiukassa 3-4 tilanteessa. Muhos onnistui aloittavassa sisävuorossaan kahdesti juoksun teossa ja Leidit astelivatkin omaan sisävuoroonsa 5-4 tappioasemassa. Tasoittavan juoksun Leidit saivat harhaheitolla, jolla Jutta kirmasi kotiin ja Heidi juoksi kolmoselle. Jasmin asettui lyöntipaikalle ja viimeisellä lyönnillään nosti koppia, joka putosi väliin ja Heidi pääsi juoksemaan kotipesän turviin. Näin Leidit pääsivät juhlimaan koko ottelun 0-1 voittoa sekä koko sarjan voittoa!

 

Viikonlopun tilastot:

Lippojuniorit-NaPa (lyödyt/tuodut):

Mirva 1/5, Kikka 1/2, Assi 0/3, Heidi 3/6, Hanna 1+8/5, Juulia 2/2, Eira 0/2, Jutta 3/2, Jasmin 3/1, Tarja 3/1, Anne 0/2 ja Tiina 0/0. harhat 2, vapaat 5.

 

MuPS-Napa:

Juulia 0/1, Jutta 0/2, Heidi 1/2, Hanna 0/3, Jassu 2/0, Eira 1/0, Armi 0/0, Assi 0/1, Mirva 0/0, Tarja 3/0, Kikka 0/0 ja Anne 0/0. vapaat 1, harhat 1.