Ensimmäinen ulkopeli!

Kauden ensimmäinen ulkopeli pelattiin Simossa lauantaina 9.5. Ladyt lähtivät matkaan 13 pelaajalla ja voittivat pelin kotiutuskilpailun jälkeen 1-2.

 

Päivä oli todella tuulinen ja sateinen, kun ladyt lähtivät kohti Simoa Erottajan Nesteeltä. Matkalla Simoon vettä tuli välillä rajustikin, mutta päästessämme perille sadetta ei näkynyt. Ilma tosin oli välistä hyytävän kylmä, mutta hyvien lämpöjen avulla aloitimme pelin lopulta vähän yli klo 16. 

Tiukan hutunkeiton jälkeen, Simo voitti ja valitsi itselleen aloittavan ulkovuoron. Ensimmäiset vuoroparit molemmilta joukkueilta olivat selkeästi ulkopelin juhlaan. Kumpikaan joukkue, ei antanut juoksuja helpolla. Sen verran tiedämme lopputulosta, että voitimme ensimmäisen jakson. :)

Toisen jakson alkuun sattui ihmeellinen uinahdus ja Simo pääsi johtoon muutaman läpilyönnin avustuksella. Joukkueemme teki kuitenkin ryhtiliikkeen, joka ei aivan riittänyt jaksovoittoon ja Simo vei jakson yhden tai kahden juoksun etumatkalla. Sovimme, että pelaamme vielä kotiutuslyöntikisan ja aloitimme jälleen sisävuorosta. Molemmilta joukkueilta kävi kuusi paria yrittämässä kotiutusta; ladyt onnistuivat 100 %, eli kaikki kuusi paria onnistuivat tekemään juoksua! Simo sai myös juoksuja aikaan, mutta ei yhtä kovilla tehoilla ja näin Ladyt pääsivät juhlimaan voittoa!

Pelin jälkeen pääsimme Juulian vanhempien luokse nauttimaan saunasta ja ihanasta ruuasta, iso kiitos Heille!! 

Jos suurta draamaa ei nähty kentällä, niin sitten se tapahtui kotimatkalla. Yksi kulkupeleistämme päätti jättää osan joukkueesta tien varteen, mutta onneksi apua saatiin pian, ja kaikki pääsivät onnellisina kotiin asti.

Vaikka keli pelissä oli viileä, näimme paljon mahtavia suorituksia niin sisä- kuin ulkopelissä. Sunnuntaina 17.5. joukkue aloittaa tosi pelit, kun matkaamme Iin vieraiksi! Toivottavasti silloin "kuvausryhmämme" on paikalla ja saamme kuvia Leidien ensimmäisestä sarjapelistä.