Ii-Napa 21.5.

Leidit suuntasivat kauden toisessa ottelussaan Iin Urheilijoiden vieraiksi. Tämä peli oli selkeästi sisäpelin juhlaa, kun Leidit paukuttivat kotijoukkueen ulkopelistä kaiken kaikkiaan 23 juoksua.

 

Olosuhteet pelille olivat selkeästi paremmat kuin kauden ensimmäisessä pelissä Simossa. Koko pelin ajan saimme nauttia auringon paisteesta ja melko lämpimistä kevätkeleistä, mikä takasi sen, että pallo liikkui kovempaa ja lyönnit kantoivat. Leidit aloittivat ottelun sisältä, peli avattiin kahdella juoksulla. Toisessa vuoroparissa kotijoukkue Ii sai myös juoksuhanansa auki, mutta nopeasti Leidit tekivät tauluun kolme ristiä. Toisessa ja kolmannessa sisävuorossaan Leidit löivät tauluun lukemiksi 2-13 Heidin johdolla, kun hän puhkoi kotijoukkueen ulkokenttää kahden kunnarin arvoisesti. Kun Ii onnistui viimeisessä vuoroparissaan vain kerran juoksun teossa, Leidit varmistivat itselleen jaksovoiton lukemin 3-12.

Toisen jakson Leidit pääsivät aloittamaan sisältä ja jatkoivat sisäpelissään siihen, mihin ensimmäisellä jaksolla jäivät; vuoron aikana syntyi neljä juoksuja. Jakson aikana Leidien ulkopeli oli todella tiivistä ja kotijoukkue sai odottaa juoksuhanojen aukeamista aina viimeiselle tasoittavalleen asti. Tätä ennen Leidit olivat lyöneet taululle jo 11 juoksua ja, kun kotijoukkue onnistui jakson aikana vain kerran kotiutuksessaan, Leidit ryöväsivät itselleen jaksovoiton lukemin 1-11 ja vei koko ottelun nimiinsä 0-2.

 

Ottelun tilastot (lyödyt/tuodut):

Armi 0/1, Jutta 2/2, Maria 0/2, Heidi 2+7/4, Hanna 1/2, Eira 0/1, Kikka 1/4, Assi 0/0, Mirva 1/2, Tarja 3/0, Juulia 0/2, Jasmin 2/3. vapaat 1, harhat 3.