Tervetuloa junioreiden toimintaan!

Junioritoiminta on kasvavan seuramme yksi kehittämisen kärjistä nyt ja tulevina vuosina. Tavoitteenamme on kasvattaa ja vakauttaa junioritoimintaa alueellamme. Tähän tavoitteeseen päästään yhteisen tekemisen ja laadukkaan valmennuksen avulla. Napapiirin Pesis Team ry tahtotilana on olla saavutettava, avoin ja kaikille kansallislajimme lajiharjoittelun takaava seura. Pyrimme pitämään lajin saavutettavana myös kustannusten näkökulmasta, jotta kaikilla oli mahdollisuus harrastaa.

Joukkueemme vuonna 2023 

  • D-junorit, osallistuvat sarjapeleihin
  • E-juniorit, osallistuvat sarjapeleihin
  • F-G juniorit

Treenit ja toiminta lajin parissa

Juniori joukkueisiin otetaan mukaan lisää pelaajia. Juniorit treenaavat talvikaudella 1-3 kertaa viikossa ja sarjapelit alkavat toukokuussa

Tule rohkeasti kokeilemaan, soita tai laita sähköpostia osoitteeseen info@napapiirinpesis.fi niin kerromme lisää!

  • Kimmo Pohjanen 040 6800096
  • Mikko Lempiäinen 0400699916

Pelit

Kesällä juniorijoukkueet osallistuvat pesisleireille, jossa Napapesiksen junnut kilpailevat ikäryhmäjoukkueidensa sarjassa. Leirien lisäksi pyritään järjestämään viikonlopputurnauksia Tornion ja Simon junioritoiminnan kanssa yhdessä.

Pallohenkilöt kesän sarjapeleissä: 

Suomensarjan peleissä on mukana pelipallojen etsintään ja palauttamiseen erikseen pallohenkilöt. Yleisesti lajin parissa tämä, pelin sujumisen kannalta tärkeä rooli on ollut junioreilla - niin meidänkin seurassa. Pallohenkilönä toimimisesta voi lisäksi kartuttaa oman joukkueen kassaa, sillä pelaavat joukkueet maksavat pallohenkilöiden työstä junnujoukkueelle 25e/peli. Lisäksi pallohenkilöt tottakai palkitaan pelin aikana kioskista makkaralla ja mehulla. 

Pallohenkilönä pääsee seuraamaan ja osallistumaan pelin kulkuun ihan kentänpinnasta ja samalla oppimaan lajista. Toimintaan opastetaan ja pelitapahtumassa toimivia pallohenkilöitä tuetaan toiminnassa -  jokaisen mukana olo on seuralle tärkeää ja onnistumisia haetaan yhdessä! 


Lajiin tutustuminen

Jos pesäpallo kiinnostaa ja haluat päästä kokeilemaan sitä, pesäpalloon pääsee tutustumaan mm. alkukesäisin järjestettävässä pesiskoulussa. Pesiskoulusta voi halutessaan edetä juniorijoukkueisiin. 

Myös treenikauden aikana lajiin pääsee tutustumaan yhteistreenien myötä. Olkaa vain yhteydessä reippaasti seuraamme, niin järjestämme lajiin tutustumisen.


Lajivälinehankintainfo

Jo pienilläkin varusteilla pääsee pesistä pelaamaan,  sillä ei tarvita kuin maila, pallo ja räpylä. Tärkein kuitenkin kaikista on laadukas kypärä, suuren merkityksen turvaväline.

Tarkempi lajivälineinfo liitteestä: 

Napapesiksen jäsenenä saat lajivälineet jäsenkortilla seuran sopimushinnoin Rovaniemen Intersportista! 

Yhteystiedot

Juniorijoukkueiden joukkueenjohtaja
Anu Pohjanen
info@napapiirinpesis.fi
Yhteistyökumppaneina: