Tervetuloa junioreiden toimintaan!


Junioritoiminta on kasvavan seuramme yksi kehittämisen kärjistä nyt ja tulevina vuosina. Tavoitteenamme on kasvattaa ja vakauttaa junioritoimintaa alueellamme. Tähän tavoitteeseen päästään yhteisen tekemisen ja laadukkaan valmennuksen avulla. Napapiirin Pesis Team ry tahtotilana on olla saavutettava, avoin ja kaikille kansallislajimme lajiharjoittelun takaava seura. Pyrimme pitämään lajin saavutettavana myös kustannusten näkökulmasta, jotta kaikilla oli mahdollisuus harrastaa.

 

Lajiin tutustuminen

Jos pesäpallo kiinnostaa ja haluat päästä kokeilemaan sitä, pesäpalloon pääsee tutustumaan mm. alkukesäisin järjestettävässä pesiskoulussa (F/G-ikäiset). Pesiskoulusta voi halutessaan edetä juniorijoukkueisiin. Vanhemmat pelaajat voivat tulla suoraan mukaan joukkueen toimintaan.

Myös treenikauden aikana lajiin pääsee tutustumaan, voit tulla mukaan joukkueen treeneihin kokeilemaan lajia, ilmoitathan etukäteen tulostasi niin tiedämme odottaa sinua!

Jo pienilläkin varusteilla pääsee pesistä pelaamaan, sillä ei tarvita kuin maila, pallo ja räpylä. Tärkein kuitenkin kaikista on laadukas kypärä, suuren merkityksen turvaväline. Aluksi ei tarvitse mukaan kuin hyvän mielen ja ulkoliikuntavarusteet, pesäpallovälineet saa seuralta lainata.

 

Joukkueemme vuonna 2024

Juniorijoukkueisiin otetaan mukaan lisää pelaajia, tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme! Melkein kaikissa joukkueissamme on sekä poikia että tyttöjä samassa joukkueessa. Kesällä juniorijoukkueet osallistuvat pesisleireille, jossa Napa-Pesiksen junnut kilpailevat ikäryhmäjoukkueidensa sarjassa. Leirien lisäksi E-, D- ja C-juniorit pelaavat aluesarjaa.

 

F-juniorit v. 2014-2017 syntyneet

Napapesiksen F-junnut on vasta kasattu joukkue, joka ottaa innolla uusia pelaajia mukaansa. Treenaamme kerran viikossa ja opettelemme pesiksen perustaitoja ilon ja leikin kautta. Meidän joukkueessa jokainen saa olla sellainen kuin on ja pyrimme kääntämään sen meidän joukkueen vahvuudeksi.

Joukkue harjoittelee kesällä 2024 seuraavasti:
ma 18.30-19.30, Ylikylän koulu

 

E-juniorit  v. 2012-2013 syntyneet

Joukkue harjoittelee kesällä 2024 seuraavasti:

ti ja to 16.30-18.00, Korkalovaaran pallokenttä

 

D-juniorit v. 2010-2011 syntyneet

Joukkue harjoittelee kesällä 2024 seuraavasti:

ke ja pe klo 16.30-18.00, Korkalovaaran pallokenttä

 

C-juniorit v. 2008-2009 syntyneet

Joukkue harjoittelee kesällä 2024 seuraavasti:

ma 16.30-18.00, Korkalovaaran pallokenttä

ke ja pe klo 18.00-19.30, Korkalovaaran pallokenttä

 

 

Yhteystiedot

Juniorijoukkueiden joukkueenjohtaja

Anu Pohjanen

044 5315357

info@napapiirinpesis.fi
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Yhteistyökumppaneina: