Takaisin voiton tielle

Torstaina 28.7 NapaLeidit saivat vieraakseen jo talvikaudelta tutun Kiimingin Urheilijat. Joukkueet viettivät yhden viikonlopun yhdessä leireillen talven aikana ja jokseenkin joukkueet tunsivat toistensa metkut.

 

Peli oli alusta asti tasaista vääntöä. Pelin ensimmäinen vuoroparin vierailijat veivät 3-4 ja jatkoivat toisessa vuoroparissaan juoksujen tekoa vielä yhdellä juoksulla, kun leidit eivät onnistuneet juoksujen teossa lainkaan. Vielä kolmannessa vuoroparissa mentiin vierailijoiden komennossa, kun taululla oli lukemat 4-8. Viimeisessä vuoroparissa Leidit kuitenkin saivat kirittyä etumatkaa umpeen ja tasoittivat tilanteen jo 8-8. Aivan loppuun asti Leidien kiri ei kuitenkaan riittänyt, vaan Kiiminki onnistui viimeisessä vuoroparissa tekemään vielä voittojuoksun ja jakso vierailijoille tiukan väännön jälkeen 8-9.

Toisen jakson ensimmäisessä vuoroparissa nähtiin vielä juoksuiloittelua, kun vierailijat onnistuivat tekemään aloittavallaan viisi juoksua. Leidit eivät kuitenkaan välittäneet tästä, vaan saivat ketsuppipullon korkin auki ja takoivat taululle kaksitoista juoksua. Loppujakso oli tiukkaa vääntöä ja molemmat tekivät vain juoksun, jakson loppulukemat siis 12-6 Leideille! Supervuoroparissa Leidit takoivat tauluun viisi juoksua, ja kun vierailijamme eivät saaneet juoksuakaan, päättyi peli Leidien voittoon 2-1.

Tilastot (Lyödyt/tuodut):

Iina 2/2, Juulia 1/6, Maria 1/3, Hanna 1+7/2, Tarja 1/0, Eira 1/3, Armi 2/1, Taina 1/3, Jasmin 2/2, Katja 0/2, Anne 0/1 ja Laura 1/0. harhat 1 ja vapaat 4.