Leiriweekend 13-15.3.2015

Joukkueemme vietti ihka ensimmäisen leiriviikonloppunsa 13-15.3.2015

Leiri aloitettiin perjantai-illan treeneillä, joissa pääasiassa olivat näpyt. Treenasimme perusasioita sekä koukkunäpystä että perusnäpystä; mitenkäs sitä mailaa käsiteltinkään, missä asennossa käsien pitäisi olla, ollaan rentoina... Kun perusasioita oli kerrattu osa siirtyi vähän erikoisempiin näpyihin, joissa mailaa jo käänneltiin aivan vinksin vonksin. Hymyhuulilla kaikki oppivat paljon uusia asioita.

Lauantaina jatkoimme näpyillä sekä punttitreeneillä. Puntilla hiki virtasi, kun jokainen punnersi penkissä aina vain kovempia tuloksia, kyykyssä rutistettiin jaloista voimaa, kädet olivat kovilla leuanvedossa ja rinnalle vedossa vietiin sitten viimeisetkin mehut joka naisesta. Näpyissä jatkettiin edellisestä päivästä eli kertailtiin vanhoja perusasioita sekä opittiin jotain uutta.

Reenien jälkeen kokoonnuimme pelaajan kotiin ja palaveerasimme ja kävimme läpi saamiamme kotitehtäviä. Pohdimme, mikä on jokaisen pelaajan rooli joukkueessa, mitä pelipaikkaa haluaisi pelata ja mitä lyöntejä eri tilanteissa kannattaisi käyttää. Palaveerimme yhteydessä söimme todella hyviä salaatteja, nachoja, leipää ja muita ruokia, joita joukkueellemme oli varattu! Loppuilta meni saunoessa ja rupatellessa.

Sunnuntaina olikin aika pienelle treenipelille junnuja vastaan! Joukkueestamme 20 pelaajaa oli paikalla ja jakauduimme kahtia, jotta kaikki saisivat pelata. Pelissä oli todella paljon hyviä asioita! Ulkopeli oli mennyt todella paljon eteenpäin; kentällä nähtiin ilmiömäisiä kiinniottoja ja jopa yksi syöksykoppi! Sisäpelissä jäi vielä parannettavaa, mutta monet väläyttivät sisäpelitaitojaan. Tästä on hyvä mennä kohti kesää.

Kiitokset vielä kaikille, jotka olivat mukana järjestämässä tätä Leiriweekendiä!!

Kotitehtävien pohdintaa
Sunnuntaina oli treenipelin aika