Tuplapelireissu 1.-2.7.

Leidit matkasivat kauden ensimmäisellä tuplapelireissullaan Kiimingin ja Oulunsalo 3:n vieraiksi heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna. Pelillisesti Leidit eivät esittäneet parhainta peliään, mutta kaikki pisteet matkasivat Leidien mukana Rovaniemelle.

Lauantaina kohdattiin vanha tuttu Kiimingin urheilijat. Leidit pääsivät kauden ensimmäisen hutunkeiton voiton jälkeen aloittamaan ottelun sisältä ja iskivät tauluun kaksi juoksua. Viimeiseen vuoropariin asti molemmat joukkueet iskivät juoksuja tasaiseen tahtiin. Viimeiseen vuoropariin lähdettiin Leidien johtaessa juoksuin 3-5. Leidien lyöntitykkinä toimi Jassu, joka löi viidestä juoksusta peräti kolme! Viimeisessä sisävuorossa Heidi yllätti Kiimingin kopparit ja pääsi kiertämään kunnarin Kikan ja Jutan kirmatessa kotipesään. Kun Jassu vielä kotiutti Heidin ja Kiiminki onnistui tasoittavallaan vain kerran juoksun teossa, kirjattiin jakso Leideille 4-9.

Toisella jaksolla kaikki juoksut tehtiin kahden ensimmäisen vuoroparin aikana. Kotijoukkue aloitti jakson Leidejä terävämmin ja ennen Leidien toista sisävuoroa Kiiminki johti peliä jo 3-1. Jakson ratkaisu lähti Jutan mailasta, kun lyönti karkasi Kiimingin ulottumattomiin ja kotiin ehtivät Hanna, Mirva ja Armi. Nämä juoksut jäivät jakson viimeisiksi juoksuiksi, joten Leidit onnistuivat nappamaan jaksovoiton juoksuin 4-5 ja koko ottelun voiton 0-2.

Seuraavana päivänä kohdattiin ensimmäistä kertaa tällä kaudella Oulunsalon 3 joukkue. Ensimmäinen jakso oli ulkopelin osalta Leideiltä hermoilua, kun perusmaapallot menivät räpylän alta ja heitot karkailivat. Leidit onnistuivat kuitenkin sisäpelissään pitämään kotijoukkueen takanaan tarvittavan verran. Etenkin Jassu oli kovassa lyöntivireessä ja jatkoi edellisen päivän hyvää lyöntipeliään; tuloksena jaksolla peräti kunnari ja viisi tavallista juoksua! Runsas juoksuinen jakso päättyi lopulta Leidien 9-12 voittoon.

Toisella jaksolla molemmat joukkueet tiivistivät ulkopeliään. Ensimmäiseen sisävuoroon Leidit tulivat selkeästi paremmalla asenteella ja tekivät tauluun kolme juoksua. Kotijoukkue onnistui ensimmäisen kerran juoksujen teossa vasta kolmannessa vuorooparissa, jolloin se kavensi tilanteen 1-4:ään. Kun viimeinen vuoropari pelattiin tasan 1-1, päättyi jakso Leideille 2-5 ja koko ottelu 0-2.

Vielä viikonlopun tilastot (lyödyt/tuodut)