F-poikien leiripäiväkirja 2012

Torstai 14.6. klo 17.54

Taas tuli se aika kesästä, kun F-joukkue suuntasi matkansa alueleirille. Vaikka kuinka olimme valmistautuneet hyvissä ajoin, etsittiin vielä viime tingassa räpylöitä, makuualustoja ja pelipukuja kauhealla kiireellä. Kiireestä huolimatta kaikki 10 innokasta pelimiestä huoltojoukkoineen saapuivat ajoissa lähtöpaikalle Erottajan Nesteelle, joten matkaan päästiin klo 8.00 maissa. E-junnut starttasi meidän perässä 8.30 aikaan.

Perille Simoon päästyämme vuorossa oli tietenkin majoittuminen luokkaan. Tällä kertaa luokka oli aika pieni, joten tunnelma pysyy varmasti tiiviinä...

Avajaisten ja ruokailun jälkeen osa joukkueesta lähti kannustamaan E-junnuja heidän avausotteluun ja osa pojista lähti pihalle pelaamaan jalkapalloa.

Otteluohjelma oli laadittu sillä tavalla että meillä ei olisi ollut tänään yhtään peliä. Saimme kuitenkin sumplittua sen verran otteluohjelmaa, että siirsimme lauantain pelin Lippoa vastaan tälle illalle. Joten tänään päästään jo tositoimiin!

Torstai 14.6. klo 22.44

Ensimmäinen leiripäivä alkaa olla paketissa. Suurin osa pojista vetää jo sikeitä. Muutama hihittää  vielä makuupussin alta vieruskaverin kanssa. Olosuhteisiin nähden on yllättävänkin hiljaista...

Joukkue koki päivän aikana ikävän miestappion, kun Koskenniemen Aten vatsa äityi kipeäksi lounaan jälkeen. Vatsaa väänteli sen verran pahasti, että Atte lähti illalla Seijan ja Riitan kyydissä kohti Rovaniemeä parantelemaan itseään. Toivottavasti Atte saadaan pelikuntoon viimeisiksi päiviksi.

Illan peli Oulun Lippoa vastaa oli hermoja raastava. Ensimmäisen vuoroparin jälkeen tilanne oli junnupesikseen harvinainen 0-0. Toisessa vuoroparissa siirryimme 4-0 johtoon, mutta Lippo teki vuorostaan omalla sisävuorollaan 5 juoksua. Kolmannessa vuoroparissa siirryimme sitten 7-5 johtoon. Lopussa ulkopelimme kesti Lipon rynnistyksen ja annoimme Lipolle vain yhden juoksun, joten voitimme ottelu lukemin 7-6 ja voitontanssi pistettiin pystyyn!

Pelin jälkeen palasimme nopeasti majoitukseen iltapalalle ja pesulle sillä aamulla pelit jatkuvat jo 8.30. Ensimmäisessä pelissä vastassa on Muhoksen Pallo-Salamat ja toisessa kohtaamme uudestaan Oulun Lipon. Saa nähdä miten käy. Joukkueen kuopuksen Vilin mielestä ei meillä ole mitään mahdollisuuksia, koska meillä on aamujalat... Mitä se sitten tarkoittaneekaan... Kaikkiaan huomenna on luvassa neljä peliä, joten tekemistä riittää.

Perjantai 15.6. klo 14.49.

Pelien osalta leiri on nyt puolessa välissä. Aamupalan jälkeen hyökkäsimme viime viikonlopulta tuttua joukkuetta Muhoksen Pallo-Salamia vastaan. Tiukan alun jälkeen peli siirtyi pikkuhiljaa meidän eduksi ja lopulta voitimme ottelun jopa 20-9. MuPS pelin jälkeen pidimme tunnin taukoa ja odottelimme seuraavaa peliä pukukopissa. Tuon tauon aikana pelikenttää huuhteli rankka sadekuuro, joten meidän osalta ajoitus onnistui täydellisesti. Muiden pelatessa vesisateessa meidän pojat katseli peliä pukukopin ikkunasta :) 

Peli Lippoa vastaan onnistui meiltä yli odotusten. Ilmeisesti Mika oli keittänyt urheilujuomat jollakin omalla reseptillä, sillä peli oli aivan erinnäköistä kuin edellisenä päivänä. Huikean ilotulituksen jälkeen taululla komeili lukemat 15-4 meidän hyväksi. Tämän jälkeen olikin sitten aihetta ajella pitkin Simon raittia ikkunat auki ja poppikoneet täysillä.

Ruokailun jälkeen kohtasimme Pattijoen Urheilijat. Ottelun alussa meidän onnistui mennä 6-0 johtoon. Tuo ei kuitenkaan riittänyt vaan Pattijoki kuroi eron pikkuhiljaa umpeen, emmekä me enää saaneet sisäpeliämme kulkemaan. Esiripun sulkeuduttua jännitysnäytelmä päättyi Pattijoen voittoon lukemin 8-9. Tappiosta huolimatta, poppi soi taas pelin jälkeen ja pojat olivat tyytyväisiä. Seuraavana peli on sitten kotijoukkue Simoa vastaan klo 19.00. Luvassa on varmasti suuria tunteija ja kovaa kannustusta! Syöksykoppi jäätelötilikin on saatu auki. Ensimmäisen jäätelön tienasi Vili. Ja lisää on kuulemma luvassa!

Perjantai 15.6. ilta

Pelien osalta kova päivä on nyt takana. Iltapäivän peleistä tuli tiukat tappiot, mutta kovia oli vastustajatkin. Joten ei aihetta suruun. Vaikka pelimiehiä on enää mukana vain 9, on pojat jaksaneet pelata kiitettävästi kaikki pelit. Loukkaantumisilta on vältytty ja väsymyksestä huolimatta joukkuehenki ei ole rakoillut. Hyvä pojat!

Vaikka vapaa-aika on ollut vähissä, on pikkuhiljaa aloitettu pohjatyön tekeminen huomista discoa varten. Leirilehden terkkuboxi on ollut ahkerassa käytössä ja ruokala on havaittu hyväksi paikaksi tarkkailla salaa tyttöjoukkueita. Huomiseksi olemme varanneet yleisön pyynnöstä hiustenlaittoon ja suihkussa käyntiin kalenterista aikaa 2 tuntia, joten eiköhän siinä ajassa ehdi otsatukan vääntää pystyyn.

Huomenna herätys klo 7.15. ja ensimmäinen peli klo 10.30. Sunnuntain aikataulu on vielä hieman auki. Elias ja Tuomas joutuvat jättämään viimeisen pelin väliin, joten Mika on soitellut Rovaniemeltä Eelin ja Samuelin auttamaan meitä viimeiseen peliin. Vellu käy hakemassa pojat Rovaniemeltä ja käy samalla miesten pelissä.

Nyt nukkumaan!