Koronatiedote

8.12.2021

Rovaniemen heikentyneen koronatilanteen vuoksi Napapiirin Pesiksen toiminnassa otetaan toistaiseksi seuraavat käytännöt:

Alle 16-vuotiaat
Seuramme alle 16-vuotiaiden harjoitukset koulujen liikuntasaleissa keskeytetään toistaiseksi. Ainoastaan Ounashallin harjoitukset jatkuvat.

Koskee kaikkia seuran ryhmiä

Harjoituksiin tullaan ja poistutaan käyttäen maskia. Ryhmien ohjaajat huolehtivat, että toiminta tapahtuu pienryhmissä (Max 10 henkilöä) ja harjoituksissa minimoidaan lähikontaktit. Lisäksi korostetaan yleisten korona ohjeiden noudattamista.
koronaturvallinenlappi.fi/ohjeistot/

Kaikilta 16-vuotta täyttäneiltä vaaditaan jokaisen harjoituksen alussa voimassaoleva koronapassi. Passi tarkastetaan tapahtuman ohjaajan toimesta mobiilisovelluksella. 
Ohje: stm.fi/koronapassi

Seuraamme tilannetta ja tiedotamme jatkosta viimeistään 27.12. Haluamme seurana toimia asiassa vastuullisena esimerkkinä ja toivomme, että pystymme palaamaan normaaliin harjoitusrytmiin mahdollisimman pian. Lisääntyneen vapaa-ajan kehotamme käyttämään liikunnallisesti vaikka omassa lähipiirissä lumipalloja heitellen tai suksien päällä!

Napapiirin Pesis


”Tilanne on Rovaniemellä nyt huolestuttavin koko epidemian aikana. Epidemian leviämistä voidaan tässä tilanteessa hillitä huolehtimalla asiakas- ja yleisötilojen turvallisuudesta. Korostan myös edelleen yleisten hygieniaohjeiden noudattamisen, maskien käytön, rokottautumisen ja matalan kynnyksen testaamisen merkitystä. Näillä keinoilla voimme saada tilanteen rauhoittumaan”, sanoo ylilääkäri Markku Broas Lapin sairaanhoitopiiristä.