Seurainfoa

25.1.2020

HYVÄ SEURAMME KANNATTAJA,

Uusi vuosi on aluillaan ja uuden vuoden lupaukset on annettu. 

Meidän seuramme on antanut lupauksen tälle vuodelle kehittää jäsenistönsä hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä seuran sisällä. Lupaus kätkee sisäänsä mm. ryhtiliikkeen jäsenistölle tapahtuvasta viestinnästä kaikesta siitä, mitä seuran sisällä kulloinkin tapahtuu. 

Ensi kesälle on nimittäin tulossa huikeita pesäpallon virittämiä hetkiä. Ensimmäistä kertaa seuran historiassa Korkalovaaran kentällä päästään seuraamaan Superpesistä, kun seuran juniorit pelaavat poikien Superpesis B:ssä. Kisakumppaneina ovat Joensuun Maila, Kempeleen Kiri, Oulun Lippo Juniorit ja Sotkamon Jymy.

Naisten ja miesten suomensarjaa pelataan viime kesää enemmän Korkalovaarassa, sillä naisten pohjoislohkossa pelaa tänä kesänä 11 joukkuetta ja miehissä 9 joukkuetta. 

Tulossa on myös paljon muuta toimintaa pesäpallon ympärillä, ja niistä haluamme tiedottaa reaaliaikaisesti. Kesän pesiskoulut sekä lasten että aikuisten tulevat kokemaan uudistumista. 

Jäsenrekisterimme uudistuu, ja seuran jäsenyyteen liittyviä yritysetuja on tulossa huomattavan paljon enemmän kuin ennen. Kun liityt jäseneksi maksamalla seuran jäsenmaksun 35 €, olet oikeutettu näihin etuihin helmikuun alusta ja ne ovat voimassa vuoden 2021 tammikuun loppuun.

Toivoisimme, että rekisteröit tietosi uuteen jäsenrekisteriimme nettisivujemme kautta  https://napa-pesis.sporttisaitti.com/jasenille/

Siten saamme välitettyä sinulle tietoa aiempaa helpommin. Listan yrityksistä, jotka tarjoavat jäsenetuja, löydät myös nettisivuiltamme. Jäsenrekisteriä hoitaa uusi jäsensihteerimme Satu Satta. Lisätietoja voi kysyä uuden sähköpostimme kautta napapiiri.pesis@gmail.com

Mukavaa pesiskesän odottelua!

Soili Lehtinen

Puheenjohtaja