Aikuisten Pesiskoulu 

Kesä 2023


Mitä pesiskoulussa tehdään:

Harjoituksissa käydään läpi pesiksen lajitaitoja, kuten heitto-, lyönti- ja kiinniottotekniikat. Lisäksi käydään läpi sääntöjä sekä pureudutaan hiukan myös taktiikkaan sekä tottakai pelataan pesistä. Et välttämättä tarvitse omia välineitä vaan pallot, mailat ja räpylät löytyvät Napapesiksen puolesta. Tarvitset vain urheilullisen ulkoiluvarustuksen. Aikuisten pesiskoulu on erinomainen vaihtoehto työpaikkaliikuntaan, sillä pesis jos mikä on vahvasti tiimityötä!


Milloin pesiskoulu alkaa ja mikä on aikataulu:

Pesiskoulu starttaa 29.5.2023 ja jatkuu 24.7.2023 asti. 

Harjoitukset ovat maanantaisin klo 18.00-21.00 kolmessa taitotasot huomioivassa ryhmässä. Lisäksi kaksi pelipäivää 9.7. ja 23.7.

Harjoituksen kesto/ryhmä on 30min (lajia palveleva alkulämmittely, johon saat ohjeet) + 1h (ohjattu lajitoiminta). Harjoitukset pidetään Korkalovaaran pallokentällä, hiekkatekonurmella. Pesiskoulun jälkeen on mahdollista hypätä mukaan pesispuulaakiin, joka alkaa elokuussa.


Kuinka paljon pesiskoulu maksaa:

  • Napapesiksen jäsenille pesiskoulu 50 e koko kesäkausi.
  • Jos et ole Napapesiksen jäsen pesiskoulun hinta on 69 e.

Lisäksi 10 € pesisharrastepassi, joka jokaisen osallistujan täytyy lunastaa, jotta voi harrastaa harrastepesäpalloa seurassa. Harrastepassin ostetaan Suomisport-sivustolta ja ostoksille pääset tästä.   (Avautuu Suomisport.fi sivustolle ja ostoksille pääset kohdasta: Osta lajisi lisenssi)

Jos haluat liittyä Napapesiksen jäseneksi voit tehdä sen täältä.  Jäsenyyden hinta on 35 e . Jäsenenä pääset pääset hyödyntämään kaikki rahanarvoiset jäsenetumme ja -alennukset yhteistyöyrityksissämme! Maailman pohjoisimman pesiksen jäsenyys siis kannattaa! Katso jäsenedut tästä


Mitä pesiskoulumaksulla saa:

  • Yksitoista harjoituskertaa joista kaksi kerta pelipäivinä
  • Ohjatut lajitreenit kerran viikossa.
  • Ohjelman ja ohjeet omatoimiseen alkulämmittelyyn.
  • Pesiskoulumaksulla kuittaat myös kenttämaksun, ja pääset pelaamaan Korkalovaaran pesiskentälle hiekkatekonurmelle.
  • Hinta sisältää tottakai myös pesäpallovälineet treeneihin, joten omia ei tarvitse ostaa.

Pesiskoulumaksu ei sisällä vakuutusta, vakuutuksen voi ostaa halutessaan pesäpalloliiton lisenssikaupasta samalla, kun lunastetaan harrastepassi 


Miten ilmoittaudutaan: 

Ilmoittaudu alla olevalla ilmoittautumislomakkeella mukaan iloiseen joukkoomme. Ilmoittatuminen vain netissä! Mukaan otetaan 80 ensin ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen on auki 26.5.2023 asti.


Pesiskoulun yhteyshenkilö:
Juhani Niskavaara
040 778 2867
juhani_niskavaara@hotmail.comIlmoittaudu mukaan pian 
- pohjoisen pesishuuman kasvaessa pesiskoulupaikat viedään käsistä!

Taitotasoni on:
Olen Napa-Pesiksen jäsen